Правила та умови

Доступ до цього веб-сайту та даних, що містяться в ньому, регулюються наступними умовами. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей веб-сайт. Якщо ви продовжуєте використовувати веб-сайт, вважатиметься, що ви приймаєте відповідні юридичні умови.
  1. Доступ

Jadran Galenski laboratorij d.d. («JGL») не гарантує, що матеріали, що містяться на цьому веб-сайті, є відповідними або доступними для користувачів у певних місцях, і не несе відповідальності за доступ до веб-сайту з країн, де його вміст заборонено законом. Буде припущено, що доступ до веб-сайту з таких згаданих місць був здійснений користувачем самостійно з дотриманням чинного законодавства.

  1. Захист авторських прав

JGL та його постачальники або оригінальні автори є власниками авторських прав на окремі сторінки цього веб-сайту та іншу пов’язану з ним інтелектуальну власність. Цим ви погоджуєтеся не відтворювати, копіювати та не поширювати дизайн чи фон веб-сайту JGL, будь-які окремі елементи веб-сайту чи дизайн логотипу без письмового дозволу JGL.

  1. Торгові марки та бренди

JGL і логотип JGL є захищеними торговими марками або брендами, зареєстрованими чи ні, JGL. Інші захищені торгові марки або бренди належать їх законним представникам та/або власникам. Жодна частина цього веб-сайту не може бути інтерпретована як надання вам дозволу прямо чи опосередковано використовувати захищені торгові марки, відтворені на цьому веб-сайті, незалежно від того, належать вони компанії JGL чи її постачальникам чи третім особам, без письмового дозволу JGL.

  1. Юрисдикція Yurysdyktsiya

Цим ви приймаєте юрисдикцію Хорватського матеріального права як єдиного застосовного права для тлумачення, застосування та підтвердження юридичної сили всіх дозволів, виключень та умов використання цього веб-сайту. Сторони намагатимуться вирішити будь-які суперечки чи дилеми, що виникають із цих «Умов використання» або пов’язані з ними, шляхом переговорів до початку судового розгляду протягом 45 днів з моменту отримання письмового повідомлення. JGL може вжити негайних юридичних заходів, якщо це необхідно для захисту конфіденційної або конфіденційної інформації. Хорватський суд, а саме Суд Рієки, є виключною компетенцією щодо будь-яких претензій чи спорів, що виникають із або пов’язані з використанням цього веб-сайту.

  1. Інформація

5.1. JGL не хоче отримувати від вас будь-яку конфіденційну інформацію чи інформацію про право власності через цей веб-сайт. Пам’ятайте, що надсилання приватних повідомлень електронною поштою може бути небезпечним і підлягати несанкціонованому доступу третіх осіб або неправильній доставці. Будь ласка, пам’ятайте, що будь-яка інформація або матеріал, надісланий до JGL, розглядатиметься як неконфіденційний. Надсилаючи інформацію або матеріали до JGL, ви надаєте JGL необмежену та безвідкличну ліцензію на використання, копіювання, відображення, виконання, зміну, передачу та розповсюдження цих матеріалів чи інформації, а також погоджуєтеся з тим, що JGL може вільно використовувати будь-які ідеї, концепції, знання чи методи, які ви надсилаєте з будь-якою метою. Однак ми ніколи не будемо публікувати ваше ім’я чи будь-яким іншим чином оприлюднювати факт того, що ви надіслали нам матеріали чи іншу інформацію, якщо: (a) ми спочатку не отримаємо від вас дозволу на використання вашого імені; або (b) ми інформуємо вас заздалегідь, що матеріали чи інша інформація, яку ви надіслали на певну частину веб-сайту, будуть опубліковані або використані іншим чином разом із вашим іменем; або (c) ми зобов’язані це робити за законом.

5.2. Вся інформація, доступна на веб-сайті, є виключно інформаційною і не може використовуватися в комерційних цілях або розповсюджуватися третім особам. Інформація про окремі продукти та послуги на цьому веб-сайті підпадає під певні обмеження щодо третіх сторін, яким така інформація може бути доступна

5.3. Інформація, опублікована JGL на цьому веб-сайті, вважається правильною та достовірною на момент її введення; однак JGL не гарантує точність, вірність або надійність будь-яких даних, що зберігаються на цьому веб-сайті

5.4. Посилання на цьому веб-сайті можуть спрямовувати вас на сторінки третіх осіб або компаній, тобто ви можете залишити веб-сайт JGL. Сторінки за межами веб-сайту JGL не контролюються JGL, тому JGL не несе відповідальності за вміст будь-яких сторінок, на які можна перейти за посиланням або за посиланням на пов’язаному сайті. Посилання на сторонні веб-сайти або інформацію надаються виключно для вашої зручності. Такі посилання не є і не означають схвалення, спонсорство чи рекомендацію з боку JGL третьої сторони, стороннього веб-сайту чи інформації, що міститься в них.

5.5. Будь ласка, майте на увазі, що JGL може в будь-який час, без попереднього повідомлення, оновити або змінити дані на цьому веб-сайті.

  1. Обмеження відповідальності

JGL не гарантує, явно чи неявно, включаючи гарантії щодо придатності для певної мети, а також не несе жодної відповідальності за повноту чи корисність будь-якої з відображеної інформації, систем, продуктів чи процесів. Інформація, доступна на веб-сайті, не може вважатися основою для прийняття будь-яких значущих особистих, фінансових або ділових рішень, і ви погоджуєтеся, що не несете відповідальності за нереалізацію ваших очікувань або втрачену вигоду. За винятком обмежень, передбачених законом, JGL не несе відповідальності за будь-які прямі чи непрямі, випадкові, нематеріальні чи матеріальні збитки, збитки чи витрати, спричинені в результаті використання або неможливості використання будь-якої інформації, доступної на цьому веб-сайті.

  1. Можливість передачі

Ви не можете призначати або передавати ці «Умови використання» без попереднього письмового схвалення JGL. JGL може передати ці «Умови використання», частково або в цілому, будь-якій афілійованій особі або третій стороні.